Grup Hakkında Bilgi

아스트로 (ASTRO), Güney Kore'de Fantagio Music adlı şirket altında çıkış yapmış olan 6 kişilik bir erkek grubudur.

Jinjin - Lider, Ana Rapçi, Dansçı (15.03.1996)
MJ - En Büyük Üye, Ana Vokalist (05.03.1994)
Cha Eunwoo - Vokalist, Aktör (30.03.1997)
Moon Bin - Vokalist, Dansçı (26.01.1998)
Rocky - Rapçi, Ana Dansçı, Vokalist (25.02.1999)
Sanha - En küçük Üye, Vokalist (21.03.2000)

ASTRO ismi, İspanyolca'da 'yıldız' anlamına geliyor ve üyelerin herkesin de desteğini alarak 'yıldız olma' hayallerini temsil ediyor.

Grubun üyeleri, Fantagio'nun çaylakları iyi birer idole dönüştürme amacıyla hazırladığı programdan geliyor. Daha öncesinde de Fantagio Boys/iTeen Boys olarak biliniyorlardı. iTeen'de en uzun süre kalan üye Moon Bin'dir.

Fantagio şirketi, çaylak idolleri Lotte World sahnesinde 28 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında performans vermelerini sağlayarak ve son sahne sonrasında da YouTube'da iTeenPlay / iCUT videoları yayınlayarak tanıttı.

Grubun çeşitli yeteneklerni sergilediği ve farklı yönlerini gösterdiği Lotte World performanslarından hayran çekimi videolara hazırladığımız oynatma listesinden izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=dcJvtqKkQQw&list=PLUbpziBFJJiwgKl6UPyi6qj2FhAZMl5b-
Grubun asıl çıkış çalışmaları Fantagio'nun 'To Be Continued' adlı web dramasının 15 Ağustos'ta yapılan Guerilla Ön Gösterimi'yle birlikte başladı.

Grup çıkışını Fantagio Music altında 23 Şubat 2016'da yaptı.


Üyelerle İlgili Bilgiler

JinJin



Doğum Tarihi: 15 Mart 1996
Gerçek Adı: Park Jinwoo
Takma Adı: Meleğimsi Gülüş, Slow Rapper (Yavaş konuştuğu için)
Boy/Kilo: 174cm/63kg
Hobileri: Bateri
Liderimiz JinJin, 1996 doğumlu. Kendisi Fantagio'ya girmeden önce tahminen 3 yıl boyunca bir dans akademisindeydi. Ama erkek grubu projesi başlatıldığında gruba odaklandı. Hanlim Sanat Lisesinde öğrenciydi ve okulun öğrencileriyle birlikte çekilen dans videosunda o da vardı. Kendisi dans etmeyi çok seven biri. Ayrıca kameramanlık da yapıyor. Yani ASTRO'nun kanalındaki videoları izlerseniz kamera hep JinJin'in elinde. Her zaman gülümseyen birisidir, şu ana kadar ciddi olduğunu hiç görmedik... Ayrıca maknae Sanha ile çok şakalaşır.

MJ



Doğum Tarihi: 5 Mart 1994
Gerçek Adı: Kim Myungjun
Takma Adı: Happy Virus
Boy/Kilo: 175cm/58kg
Hobileri: Soğuk espriler
En büyük üyemiz MJ ise tam bir neşe kaynağı. Kendisi grubun en büyük üyesi ve 1994 doğumlu ama maknae gibi davranıyor. Fantagio'dan önce JYP'de stajyerlik yaptı ama uzun süreli değildi. MJ ortam yapan olarak da bilinir. Hep eşek şakaları yapar ve çoğu videoda onun kahkasını duyabilirsiniz. Neşeli kişiliğinin yanında, oldukça kararlı birisidir. Kilolu olduğu için şirkete alınmadığından, zayıflayıp yeniden şansını denemiş ve kabul edilmiştir. Kısacası MJ çok çatlak ve kararlı biri.

MJ'in çıkış öncesinden bir videosu, 1.31'den itibaren onu duyabilirsiniz:



Cha Eun Woo


Doğum Tarihi: 30 Mart 1997
Gerçek Adı: Lee Dongmin
Takma Adı: Sabah Alarmı
Boy/Kilo: 183cm/64kg
Hobileri: Yüzmek, keman çalmak, gitar çalmak, piyano çalmak, yan flüt çalmak ve DJ'lik yapmak
Grubun yüzü olan Eunwoo ise... İlk baktığında soğuk biri gibi gelir ama tanıdıkça öyle olmadığını anlarsınız. Fanlarla fancafede çok samimi bir şekilde konuşuyor ama gözlemlediğimiz kadarıyla utangaç biri. Ona yakışıklısın denildiğinde utanıyor ya da ">.<" işareti koyuyor. Aroha'larına aşık ve kendine Roha Suho yani Roha Koruyucusu diyor. Çoğu zaman grubundan ayrı programlara katılmak zorunda kalsa bile grubuna çok bağlı. Hatta şirket yüzünden grubundan daha çok ön plana çıkartıldığı için bazen kendini suçlu hissediyormuş 😭

Moon Bin


Doğum Tarihi: 26 Ocak 1998
Gerçek Adı: Moon Bin
Takma Adı: Uykulu Kafa
Boy/Kilo: 180cm/64kg
Hobileri: Piyano, aktörlük
Ve Moonbin, uzun bir geçmişi olan üyemiz. Kendisi 2004 yılında -6 yaşındayken- çocuk aktör olarak sektöre ilk adımını attı. Ve sonra BOF'da oynadı, DBSK'nın klibinde yer aldı, onlarla birlikte programlara çıktı... Moonbin'e Minik Yunho da deniliyor. Zaten şarkıcı olma hayali DBSK'yı sahnede gördükten sonra başlamış. Kendisi çok küçük yaştan itibaren sektörün içinde olduğundan, çoğu şeyi deneyimlemiş. Stajyerliği toplamda 6 yıl sürmüş. Bebekleri ve küçük çocukları çok sever. Moonbin de her üyemiz gibi etrafta şakalar yapar, neşeli birisidir. Önüne ne gelirse yer. Bazen şişeleri falan ağzına sokuyor... Her zaman açtır kendisi.

Rocky


Doğum Tarihi: 25 Şubat 1999
Gerçek Adı: Park Minhyuk
Takma Adı: Şef Minhyuk
Boy/Kilo: 176cm/63kg
Hobileri: Dans etmek, Taekwondo
Dans makinesi olan üyemiz Rocky, maknaelerden olmasına rağmen belki de grubun en sert görünen üyesi diyebiliriz... Rocky çok küçükken başlamış dans etmeye. Hatta küçükken Korea's Got Talent programına katılıp dans etmiştir. Kendisi rapper olmasına rağmen, vokalmiş gibi şarkı söyleyebiliyor. Rocky'nin bir fancamini izleseniz o anda hayran olabilirsiniz. En sert görünen üyesi ama gerçekten çok eğlenceli ve saf birisidir kendisi. Gerçekten sevilmeye değer bir insan. 

Yoon San Ha


Doğum Tarihi: 21 Mart 2000
Gerçek Adı: Yoon Sanha
Takma Adı: Av Köpeği
Boy/Kilo: 184cm/60kg
Hobileri: Gitar çalmak
Ve son üyemiz, maknae Sanha. Evet kendisi 2000'li ve normal olarak aegyo dolu. ASTRO'nun çoğu videosunda Sanha hep şirinlik yapar. Sanha'nın kişiliği... Neşe dolu. Sanha'yı anlatan tek kelime sanırız ki bu. Gitar çalabiliyor ve grubun vokal takımında. Maknae olmasına rağmen grubun en uzun üyesi.
------

Üst sıra soldan sağa doğru: Sanha, Eunwoo, Moonbin
Alt sıra soldan sağa soğru: JinJin, MJ, Rocky

Yorumlar

  1. SANHA AŞKIMM <3

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Biz desteklediğimiz sürece eminim çok yükselecekler ben buna eminim 😀😀😁😁

    YanıtlaSil
  4. MJ'nin takma adı Happy Virus sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. happy virüs başka bir kişiye ait lütfen :D

      Sil
    2. Evet Astro'nun happy virüs üde tatlış mj miz

      Sil
  5. maknae sanha ve mj nin boy uyumsuzluğu. ya mj nin en büyük üye olması beni şok etti . okadar sevimli bir yüzü varki ben onu grubun küçüklerinden sanıyordum.

    YanıtlaSil
  6. Jin jin ile aynı doğum günlerimiz benimkide 15 mart

    YanıtlaSil
  7. cha eun woo çok tatlı ve en uzun

    YanıtlaSil
  8. Yanlız bu bilgiler geçen seneden kalma olduğu için doğru bilgilendirme olmuyor mesela artık sanha 181 değil 184 cm

    YanıtlaSil
  9. Ben 1 yıl once tanimistimtim grubu bu sayfayla keşke önceden karşılaşsaymisim neyse fazla uzatmadan bana Astro nun katıldığı programları söyler misiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ASTRO'nun Bu Güne Kadar Yayınladığı Şarkılar Listesi