[SOOMPI] ASTRO'yu Canlı Görememenin Size Büyük FOMO verecek 5 nedeni *(FOMO: Gündemi kaçırma korkusu)



ASTRO her gün ekrandaki iyi görünümleri, yetenekleri ve aegyoları ile bizi öldürüyor. ASTRO'nun yakınlarınızda olması için yeterince şanslıysanız, gitmelisiniz! Biz onları ilk solo Amerika turlalarında, San Francisco'da yakaladık ve işte gösteriyi kaçırmak istememenize sebep olacak 5 neden!

 1. Bize Olan Sevgileri! 


ASTRO turlarında kendilerinden geçti ve herkese de bunu bildirdi. Gece otel odalarında yukarı aşağı zıplarken V LIVE'a kalplerimizi eriten bir video yüklediler. Ertesi gün, sahneye enerji getirdiler, Körfeze (San Francisco Körfezi) olan sevgilerinden ve en önemlisi tüm AROHA'lara olan sevgilerinden bahsettiler.

 2. Beklenmedik Performanslar 


ASTRO'nun sahneye gelmesini beklerken, herkes ilk şarkılarının ne olacağını merak ediyordu. İlk çıkış şarkıları "Hide and Seek" ya da en yeni şarkıları "Crazy Sexy Cool" olabilir miydi? Bizi şaşırtan şey, bir ASTRO şarkısı bile değildi ama JinJin ve Rocky'nin Despacito'nun remixi ile bizim için özel olarak hazırlanmış dans performansının ardından 'Again' ile grup performansları başladı. Tüm mekan aydınlanmıştı!

 3. ASTRO Sorularınızı Cevaplayacak!


Konser, fan buluşması olduğu için şanslıydık, bu sayede üyeler oturup onları daha iyi tanımak isteyen izleyicilerin sorularını cevapladı! 

İlk soru 'En sakar olan hanginiz?' sorusuydu. Üyelerin hepsi Moonbin cevabını verip onu gösterdi. Tabii ki Moonbin çok güzel inkar ettiği için herkes kahkahaya boğuldu. Bu yüzden sunucu ikinci bir görüşe ihtiyacı olduğuna karar verdi ve aynı soruyu kalabalığa sorduğunda herkesin katılmasıyla Moonbin bunu kabul etmek zorunda kaldı.

Söylemeyi en çok sevdikleri şarkı sorusu, maknaeleri Sanha'ya yöneltildi. Henüz bu şarkıyı söylemediklerini ancak bu gece performansını sergileyeceklerini ifade etti. Seyirciler hemen hangi şarkı olduğunu anladılar ve Crazy Sexy Cool diye bağırdılar. 

Bizim en beğendiğimiz son soru "Hangi Amerikan sanatçı ile tanışmak istiyorsunuz?" sorusuydu. Bazı cevaplar bizi şaşırttı! Rocky Usher'ı sevdiğini paylaştı. Moonbin'in favorisi Justin Timberlake iken JinJin Post Malone diye cevapladı. Sanha John Mayer derken Eunwoo ve MJ aynı fikirde olup Bruno Mars yanıtını verdiler! 

 4. ASTRO Sizinle Oyunlar Oynayacak Ve Aegyo Yapacak 



Fan buluşmasının en heyecanlı kısmı ASTRO ile oyunlar oynamaktı. Neşeli bir şekilde 'Kutuda ne var? ' oyununu oynayan ASTRO'yu izledik. Kafalarının üstünde kova ile basketbola benzer bir oyun oynamaları bizim en beğendiğimiz kısım oldu. Üyelerin hepsi aşırı iyiydi ama az bir farkla JinJin ve MJ kazandı. Ceza kaybeden bütün üyelerin aegyo yapmasıydı ama daha sonra herkes bazı şeyler yaptı ve biz şikayet edemedik!

 5. En İyi Encore! (Encore: Tekrarını istemek, Bir daha! Bir daha!) 



Üyeler veda ettikten sonra kalplerimizde bir acıyla kalakaldık. Ama neyse ki, herkes "Bir daha, bir daha, bir daha!" diye tezahürat yaptığında henüz oradan ayrılmamıştık. Sonra ASTRO daha da enerjik bir halde ve herkes için hediyelerle geri geldi! Son şarkı 'I'll Be There' idi ve sevimli dokuma sepetlerle oradaki herkese jelibon dağıttılar. Biz MJ'den sonsuza kadar saklayacağımız bir tane aldık.



ASTRO ve diğer AROHAlar ile unutulmaz bir geceydi. Bizi davet ettiğin için teşekkürler Kpopme!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Grup Hakkında Bilgi

ASTRO'nun Bu Güne Kadar Yayınladığı Şarkılar Listesi