ASTRO FanCafe'de Level Atlama

(Güncel değildir.)

FanCafe'de level atlamak için önce fancafeye üye olmanız gerekir. FanCafe'ye üye olmanız için ise bir Daum hesabına...


---

ASTRO'nun Fancafe'sine üye olduktan sonra cafede yazı yazabilmek, konuları okuyabilmek vb. şeyler yapabilmek için level atlamanız gerekir. İlk üye olduğunuzda kullanıcı adınızın yanındaki elmas yeşildir. Level atlama işlemi, cafenin admini tarafından onaylandığında ise elmas, maviye dönüşecektir. 


1. Level atlama kısmına geçmeniz için öncelikle sayfayı aşağıya kaydırın. Sol tarafta bir sürü linkin ve bu linklerin başlıklarının olduğunu göreceksiniz. Lv.UP başlığına gidin ve en üstteki '등업신청' linkine tıklayın.




2. Level atlamak için bilgilerinizi gireceğiniz sayfa açılacaktır. #1 numaralı yere kullanıcı adınızı, gerçek adınızı, doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve ülkenizi yazmanız gerekecek. Mesela benim adım Cansu ve ben Astro Turkey adına level atlamak istiyorum. O zaman yazacağım şey şu olur:

astroturkey / cansu naz / gg.aa.yy / 여자 / 터키 

kadın: 여자
erkek:남성
türkiye:터키

* her bilginin arasına eğik çizgi -taksim, slash her ne ise işte- koymadan önce ve koyduktan sonra da yeni kelimeye başlarken mutlaka boşluk bırakın *

1 numaralı yeri doldurduktan sonra ise mutlaka 2 numaradaki kilit işaretine basın ve gönderiyi kilitleyin. Sonrasında ise #3 numarayla level atlama talebinizi yollayın. Bundan sonrası ise cafe admininin görüp, her şey tam ise onaylamasına kalıyor. Bu işlem ise 2-3 gün sürebiliyor yani beklemeniz gerek.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Grup Hakkında Bilgi

ASTRO'nun Bu Güne Kadar Yayınladığı Şarkılar Listesi