Daum'a Üye Olma

(Güncel değildir.)

Merhaba arkadaşlar.

ASTRO'nun fancafesine üye olabilmek için öncelikle bir daum hesabınızın olması gerekiyor. Bu yazıda Daum'a nasıl üye olabileceğinizi anlatacağım.


---

1. http://www.daum.net/ adresine gidin ve resimde '회원가입' yazan,  sarı ile işaretlediğim yere tıklayın.





2. Mail adresi ile kayıt olmak için iki seçenekten sağdakine tıklayın.



3. Açılan penceredeki #1 numaralı kısma mail adresini yazın ve sağdaki butona tıklayarak onay kodunun gelmesi için onay verin. Mail adresinize gidin ve yazan kodu #2 numaralı yere yapıştırın. (Bu doğrulama kısmını 10 dakika içerisinde yapın yoksa bir daha mail göndermesini istemeniz gerekir. Maili göremiyorsanız spam kısmını kontrol ettiğinizden emin olun) Kodu girdiğinizde onaylamanız için #2 numaralı kutucuğun hemen sağında bir buton belirecektir. Ona tıklayın ve kodu onaylatın. Daha sonra alttaki iki kutucuğa tıklayarak kabul edin ve mavi butona tıklayın.



(mail adresinize gelen kodun yeri)

4.  #2 numaralı kutucuğa kullanmak istediğiniz kullanıcı adını yazın. #3 numaraya kullanmak istediğiniz şifreyi yazın. Robot olmadığınızı onaylamak için fotoğraftaki karakterleri yazmanız gerek. (Korece yazmak için de Google Translate'e girip Korece dilini seçin ve alttaki klavye simgesine basın. Korece karakterlerle yazmanız için bir klavye açılacaktır. Onu kullanabilirsiniz.)





5. Onayladıktan sonra bu sayfa çıktıysa tebrikler! Üye oldunuz demektir.



























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Grup Hakkında Bilgi

ASTRO'nun Bu Güne Kadar Yayınladığı Şarkılar Listesi