[ALLKPOP] ASTRO'nun, Fotoğraf Sergisine Sürpriz Katılımından sonra 30'dan Fazla Fan Sayfası "Rest(Ara)" Verdi

ASTRO hayranları, Fantagio'nun 24 Ağustos'taki 'Rise Up' adlı fotoğraf sergisinde üyelerin sürpriz katılımından sorumlu olduğu iddiasıyla öfkeli görünüyor.

Serginin yapıldığı yer yakın mesafede olmasına rağmen, aşağıda gördüğünüz gibi, ASTRO üyeleri sergiye gelen hayranlarla aynı zamanda içeri girmiş.

Bu ziyaretin, sürpriz ziyareti sırasında ASTRO'yu yakalayamayan,  Kore'de ASTRO'nun promosyonlarını bekleyen tüm hayranlara haksızlık olduğunu iddia eden tartışmalar ortaya çıktı. "Hayranlarla iletişim kurmak mı? Bu gibi şeyler SNS (sosyal medya) ya da V-Live gibi sınırların içinde yapılması gerekiyor..? Hepsinin de orda minik bir fan meetingi/buluşması var, bu yüzden fan buluşmasına gitmek için para ödemenin ne anlamı kaldı TT Sergiye gittiğinizde sizin için poz veriyor ve daha az maliyetle imza atıyorlar.", "Bu ASTRO için 100 kez vahim. Bu şekilde habersiz davranışları devam ederse kim hayran olarak kalır ki??? Kim albümlerini, fotoğraf albümlerini/photobookları alır ya da konserlerine gider?? Tek yapman gereken onları görmek için 90 sent gibi bir ücret ödemek."," Genelde idoller sergi bittikten sonra gizlice sergiyi ziyaret etmez mi? Hayranlara karşı hiç görgün yok Fantagio" vb. gibi şeyler söylendi.



ASTRO'nun ziyareti sırasında ikinci kata çıkmanın yasak olmasına rağmen bir hayran hesabının serginin ikinci katındaki Moonbin'in yakından çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasıyla sorun daha da artmış gibi görünüyor.
Yukarıdaki fotoğraflar, ASTRO'nun sürpriz ziyaretiyle ilgili olayı çevreleyen ateşi körükledi ve paylaşan kişi, ASTRO'nun personeliyle ilişki içerisinde olmakla suçlandı. Bazıları, bir hayran olmasına rağmen, yükleyen kişinin ASTRO üyelerinin kendileriyle ilişki içerisinde olmasıyla bile suçladı.

Diğer hayranlar üstüne gitmeye başlayınca, yükleyen kişi yakın çekim fotoğrafları sildi ve fotoğrafları kendisinin çekmediğini, aslında fotoğrafların ASTRO'nun ziyareti sırasında üst katta bulunan bir başkası tarafından çekildiğini söyleyerek yalanladı. Ayrıca kız "Kişisel bir hayran, nasıl hayran olduğu idollerle iletişim içerisinde olabilir ki?... Eğer beni suçladığınız şekilde onlarla bir ilişkim olsaydı, neden müzik şovu sırasında her yerde onları aramaya çalışayım ki..?" yazmış.

Aynı zaman dilimi içerisinde, ASTRO'nun sergisinde görüntülenen bazı fotoğrafların indirimli fiyatlarla "iç alıcılar" a satılmış olduğu ortaya çıktı.
Hayranların şikayetçi seslerine yanıt olarak Fantagio, "Kasıtlı olarak yapılmayan rahatsızlık" için resmi bir özür yayınladı. Ayrıca bu özür, sergideki fotoğrafların önceden satıldığı yönündeki söylentileri de reddetti ve Fantagio "Hayranların sergi için geri bildirim olarak bıraktığı her bir yoruma bakıyoruz." diye garanti verdi.

Ancak Fantagio'nun özür dilemesinden sonra bile, 33 ASTRO fan sayfası faaliyetlerine "Rest(Ara)" vermiş durumda - bu, fan sayfalarının, hayranlar tarafından çekilen fotoğrafların ya da içeriklerin çevrimiçi olarak diğerleriyle paylaşımı gibi hayranlarla ilgili aktivitelere katılmayacağı, geçici bir ara verdiği anlamına geliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Grup Hakkında Bilgi

ASTRO'nun Bu Güne Kadar Yayınladığı Şarkılar Listesi